O nama

Investicija u uslugu pranja veša dovodi Srbiju u ravan evropskog kvaliteta u ovoj oblasti i postavlja je na lidersku poziciju Balkana. Grupacija italijanskih firmi u sastavu “Armonia Holding” greenfield investicijom vrednom 6.000.000 evra podiže savremenu perionicu veša na ukupnoj površini od 3.500 metara kvadratnih. Osnovni cilj investicije je da se usluga ponudi zdravstvenom, ugostiteljskom i industrijskom sektoru.


Na domaćem tržištu nastupamo kao grupacija dve kompanije „Jupiter Lavanda Group“ doo i „Belaharmonija“ doo. Obe kompanije su sertifikovane sledećim standardima:SRPS ISO 9001:2015

SRPS ISO 14001:2015

SRPS ISO 45001:2018

Fabrika je građena i opremljena po uzoru na savremene evropske industrijske perionice veša pri čemu se vodilo računa o svakom detalju u procesu proizvodnje. Priprema vode za proizvodnju pare kao i priprema vode za proces pranja prolazi kroz reverznu osmozu, koja predstavlja savršen proces ltracije vode, a potom se posebnim postupkom voda dovodi na tvrdoću od 0 nemačkih stepeni, što je čini vrlo mekom vodom. Upotreba ekoloških i sertifikovanih sredstava doziranih u zavisnosti od vrsta tkanine i stepena zaprljanosti čini proces pranja stabilnim, bezbednim i efikasnim.